Salata sa kinoom, pasuljem, čeri paradajzom i krastavcem

Sastojci:

  • 1 konzerva GLOBUS kinoe, 200 g
  • 1 konzerva GLOBUS belog pasulja, 340 g
  • 200 g čeri paradajza, isečenog na pola ili četvrtine
  • 200 g feta sira
  • 1 krastavac isečen na kockice
  • ¼ šolje iseckanog peršuna
  • ¼ šolje sitno iseckanog vlašca
  • 3 supene kašike maslinovog ulja
  • 2 supene kašike balzamika
  • So i biber po ukusu

Priprema:

U veću posudu stavite GLOBUS beli pasulj i GLOBUS kinou, dodajte čeri paradajz, krastavac i začinsko bilje i pomešajte. U zasebnoj posudi napravite dressing od balzamika, maslinovog ulja, soli i bibera. Izmrvljen ili iseckan sir ubacite na kraju i pomešajte.

Pre posluživanja, prelijte dresing preko salate

Prijatno!

🍽️: 6 porcija

: 15  min