Salata sa kinoom, pasuljem, čeri paradajzom i krastavcem
Sastojci:
- 1 konzerva GLOBUS kinoe, 200 g
- 1 konzerva GLOBUS belog pasulja, 340 g
- 200 g čeri paradajza, isečenog na pola ili četvrtine
- 200 g feta sira
- 1 krastavac isečen na kockice
- ¼ šolje iseckanog peršuna
- ¼ šolje sitno iseckanog vlašca
- 3 supene kašike maslinovog ulja
- 2 supene kašike balzamika
- So i biber po ukusu
Priprema:
U veću posudu stavite GLOBUS beli pasulj i GLOBUS kinou, dodajte čeri paradajz, krastavac i začinsko bilje i pomešajte. U zasebnoj posudi napravite dressing od balzamika, maslinovog ulja, soli i bibera. Izmrvljen ili iseckan sir ubacite na kraju i pomešajte.
Pre posluživanja, prelijte dresing preko salate
Prijatno!
🍽️: 6 porcija
⏰: 15 min