Novosti2020-05-02T18:34:37+02:00

Promocije sa degustacijama

Jedna od najvećih prednosti GLOBUS proizvoda je svakako kvalitet koji je na visokom nivou. Da bismo potrošače upoznali sa kompanijom i proizvodima, u oktobru smo krenuli sa promocijama sa degustacijom na mestu prodaje. Na ovaj način smo omogućili našim dragim potrošačima da probaju naše proizvode i uvere se sami u kvalitet. Promocije se održavaju tokom oktobra i novembra u Beogradu i Novom Sadu, u sledećim objektima: Merkator, Univerexport, Roda, Aroma i C&C plus.

5 октобра, 2019|Categories: Novosti|

Sponzorstvo 3×3 Basket challenger turnira u Beogradu

Sa velikim ponosom možemo da kažemo da je kompanija GLOBUS bila jedan od sponzora 3x3 Basket challenger turnira u Beogradu, na veliko obostrano zadovoljstvo. Ovog leta po prvi put u Srbiji odigrao se oficijalni FIBA 3x3 Challenger. Basket 3x3 je uvršćen u program Olimpijskih igara i popularnost mu rapidno raste iz godine u godinu. Ovaj prestižni internacionalni turnir je održan 13-14 Jula na platou ispred Beogradske Arene. Kroz ovaj vid sponzorstva, imali smo priliku da našoj ciljnoj publici - sportistima i svima onima koji vole i vode zdrav način [...]

13 јула, 2019|Categories: Novosti|

GLOBUS brend je ušao na tržište Srbije

Na naše veliko zadovoljstvo, tržište konzerviranog povrća i žitarica je bogatije za kompaniju koja je jedna od lidera na evropskom tržištu. Pored konzerviranog povrća u ponudi imamo i Vital program koji je jedinstvan na našem tržištu. Reč je o inovativnom programu žitarica – Kinoa, Spelta i Soja, koje su u konzervama i spremne odmah za upotrebu. Ovo predstavlja potpuno novu kategoriju sa superhranom. Počeli smo da se prodajemo u Merkator, Idea, Roda, Univerexport i Aroma prodajnim objektima. Od samog početka, GLOBUS kompaniju i proizvode možete pratiti na društvenim mrežama @globussrbija.

15 марта, 2019|Categories: Novosti|
Go to Top