Salata sa speltom, pasuljem, čeri paradajzom i krastavcem

U posudu stavite beli pasulj, speltu, čeri paradajz, krastavac, začinsko bilje i pomešajte. Napravite dresing od balzamika i maslinovog ulja

Vrsta jela: Salata

Porcija: 6 osobe

Ukupno vreme: 15M

Sastojci:

  • 1 konzerva GLOBUS Vital Spelte, 150 g
  • 1 konzerva GLOBUS belog pasulja, 340 g
  • 200 g čeri paradajza, isečenog na pola ili četvrtine
  • 1 krastavac isečen na kockice
  • ¼ šolje iseckanog peršuna
  • ¼ šolje sitno iseckanog vlašca
  • 3 supene kašike maslinovog ulja
  • 2 supene kašike balzamika
  • So i biber po ukusu

Priprema: U veću posudu stavite GLOBUS beli pasulj i GLOBUS Vital Speltu, dodajte čeri paradajz, krastavac i začinsko bilje i pomešajte. U zasebnoj posudi napravite dresing od balzamika, maslinovog ulja, soli i bibera. Pre posluživanja, prelite dresing preko salate. Prijatno!

Ocena
5